U Newsroomu o mirovinama, krizi i optužnicama protiv hrvatskih pilota

Vijesti 09. lip 202210:22 0 komentara
N1

U Vladi su danas predstavljene zakonske izmjene vezane uz obiteljske mirovine i povećanje najnižih mirovina, teške više od milijardu kuna.

Koliko to pomaže umirovljenicim, zašto je važno što prije napraviti usklađivanje mirovina s inflacijom, kako pomoći građanima da prežive još jednu krizu i gdje su tu poduzetnici, je li PDV na gorivo tabu tema i čeka li nas gospodarski uragan, neka su od pitanja za voditelja SDP-ovog Savjeta za gospodarstvo Josipa Ticu.

Čime će Zeleno-lijevi blok uvjetovati potporu ustavnim promjenama koje predlaže vladajuća većina, kakva očekivanja imaju na skorašnjim izborima u Splitu, je li suradnja za sljedeće parlamentarne izbore sa SDP-om na dugom štapu i je li se u godinu dana u Zagrebu moglo napraviti više i bolje, odgovara predsjednica Kluba Zeleno-lijevog bloka Sandra Benčić.

O energetskoj krizi, zlosutnim najavama da bi gorivo moglo dosegnuti i 20 kuna po litri, Hrvatskoj kao energetskom HUB-u, LNG i Janafu razgovaramo s energetskim stručnjakom Igorom Grozadnićem.

U Newsroomu gostuje i umirovljeni general HV-a Slavko Barić s kojim razgovaramo o optužnicama za ratne pilote koje stižu iz Srbije, ali i analiziramo trenutačno stanje na bojištima u Ukrajini.

I to nije sve za danas.

Budite uz Newsroom od 16 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!