UGP dobio dvije prekršajne prijave: “Vjerojatno zbog prosvjeda na Trgu”

Vijesti 09. velj 202116:04 > 16:07 0 komentara
prosvjed, poduzetnici
Igor Soban/PIXSELL

Udruga Glas poduzetnika dobila je dvije prekršajne prijave, vjerojatno zbog prosvjeda koji se prošle srijede održao u Zagrebu protiv mjera vlade i Stožera. Objavio je to izvršni direktor UGP-a Dražen Oreščanin na Facebooku.

Prijave donio poštar, na njima je krivo ime

Prijave je u UGP donio poštar, no kako ondje nije bilo nikoga, poduzetnici ih mogu preuzeti tek sutra u pošti. Na pošiljci su pogrešno oslovljeni kao “Glas naroda” umjesto “Glas poduzetnika”.

“Dragi članovi Udruge i svi koji podržavate naš rad, danas nam je poštar donio dvije prekršajne prijave, ali na žalost nitko iz Udruge nije bio u uredu da ih preuzme pa ćemo ih preuzeti sutra na pošti i vidjeti o čemu se radi. Pretpostavljamo da se prijave odnose na okupljanje koje smo imali prošli tjedan u centru Zagreba. U svakom slučaju sutra ćemo znati i objaviti o čemu je riječ, a u međuvremenu svakako podršku možete pružiti učlanjenjem na poveznici i dijeljenjem ove objave! S obzirom na brojne presedane zadnjih dana u kojima je bilo velikih okupljanja građana na kojima se nije utvrdilo kršenje mjera, svakako se kanimo žaliti na prijave i tražiti odbacivanje istih, budući da jednaka pravda treba vrijediti za sve građane ove države. Hvala na podršci.

U svakom slučaju obratite pažnju da je i poštar nehotice ostavio obavijesti za Glas Naroda, a ne Glas Poduzetnika”, napisao je izvršni direktor Glasa poduzetnika Dražen Oreščanin na Facebooku.

Foto: Facebook / screenshot

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!