Uhićen sin poznatog glumca: Raskomadao doktora, dijelove tijela bacao po otoku

Svijet 08. kol 202311:32 0 komentara
Reuters

Sin poznatog španjolskog glumca Rodolfa Sancha Aguirrea, Daniel Sancho Bronchalo (29), optužen je za ubojstvo muškarca na Tajlandu. On je priznao krivicu za ubojstvo Edwina Arriete Arteagea (44) pred tajlandskim sudom u ponedjeljak.

Prošlog tjedna policija je pronašla dijelove Arrietinog tijela na odlagalištu smeća na južnom otoku Koh Phanganu. Sancho je izjavio španjolskoj novinskoj agenciji EFE da je osjećao da je “talac” Arriete, koji je navodno bio opsjednut njime.

Prethodnog četvrtka Daniel Sancho Bronchalo, koji je poznat kao YouTuber kuhar, otišao je u policijsku postaju na Koh Phanganu kako bi prijavio nestanak Arriete, kolumbijskog kirurga. Koh Phangan je poznata destinacija poznata po svojim bučnim zabavama.

Njegova prijava uslijedila je nakon što su skupljači smeća tog jutra otkrili ljudske ostatke, a idućeg jutra, na istome mjestu, uslijedila su nova otkrića. Policija je DNK testiranjem utvrdila da su ostaci pripadali Arrieti. Daniel Sancho Bronchalo ponovno je ispitan u prostorijama policije u petak te je priznao ubojstvo, piše BBC.

U nedjelju je odveo policiju na sedam lokacija gdje je, prema vlastitim tvrdnjama, odbacio raskomadano tijelo žrtve u plastičnim vrećama. Trenutno je u zatvoru na otoku Koh Samui dok policija nastavlja s istragom.

Lokalni mediji izvijestili su kako je istraga otkrila da je Daniel Sancho Bronchalo prošlog utorka kupio različite stvari, uključujući nož, gumene rukavice i bočicu sredstva za čišćenje. To je navelo istražitelje da zaključe kako je imao planove za ubojstvo Arriete.

Inače, Daniel Sancho Bronchalo dolazi iz poznate španjolske glumačke obitelji. Njegova majka je glumica Silvia Bronchalo, dok mu je djed pokojni glumac Félix Ángel Sancho Gracia.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!