Uhićen vozač koji je kamionom naletio na djevojčicu. Objavljeni detalji nesreće

Crna kronika 22. svi 202411:50 0 komentara
Emica Elvedji/PIXSELL

Policija je potvrdila detalje prometne nesreće iz Dugog Sela u kojoj je jučer poginula 12-godišnja djevojčica.

Udes se dogodio u Rugvičkoj ulici gdje je 27-godišnjak naišao teretnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka. Dok je skretao u desno na kolnik ulice II. savski odvojak, nije provjerio može li to učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Zbog toga je desnim kotačima zahvatio dijete koje je pješice prelazilo kolnik odvojka i naišlo je vozaču s desne strane.

U prometnoj nesreći dijete je smrtno stradalo.

Vozač je uhićen

Na mjestu nesreće zamjenik Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu obavio je očevid, a promet Rugvičkom ulicom od I. savskog odvojka do II. savskog odvojka bio je obustavljen od 12.15 do 15.35 sati.

“Vozač teretnog automobila je uhićen te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku dok će kaznena prijava protiv istog biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijska uprava zagrebačka još jednom poziva vozače i sve ostale sudionike u prometu na da se pridržavaju prometnih pravila kako bi se povećala ukupna razina sigurnosti u cestovnom prometu”, navode iz policije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!