UŽIVO na N1 gledajte prijenos panela “Kontroverzni poduzetnik” s WMF-a

Vijesti 23. ruj 202311:02 0 komentara
Weekend Media Festival

Uživo u programu N1 televizije od 12:15 gledajte prijenos panela "Kontroverzni poduzetnik" koji se održava na Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Na panelu sudjeluje direktor vijesti i programa N1 televizije Tihomir Ladišić, autor i voditelj Aleksandar Stanković, urednik i voditelj Zoran Šprajc, glavni izvršni direktor 24 sata Zoran Turković i poduzetnik i predsjednik UGP-a Hrvoje Bujas. Raspravu će moderirati novinar i poduzetnik Petar Štefanić.

Panel “Kontroverzni poduzetnik” pruža dublji uvid u način na koji mediji oblikuju percepciju o poduzetnicima. U današnjem svijetu gdje je medijska prisutnost ključna, razumijevanje utjecaja medijskog izvještavanja na sliku o poduzetnicima postaje nužno. Panel će okupiti stručnjake iz područja novinarstva, komunikacija i poduzetništva kako bi analizirali dinamiku koja stoji iza stvaranja slika o “kontroverznim poduzetnicima”. Raspravljat će se o tome kako mediji biraju naslove, tonalitet i sadržaj u svojim člancima kako bi istaknuli kontroverze i skandale povezane s poduzetnicima, te kako te odluke oblikuju javno mišljenje.

Sve pratite UŽIVO u programu N1 televizije od 12:15 sati u subotu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!