Vanđelić: “Da sam suprug Dalije ili Marijane, Milanović bi se trebao javno ispričati”

Vijesti 28. ožu 202416:26 0 komentara
Matija Habljak/PIXSELL

Predsjednik stranke Republike Damir Vanđelić, ujedno i premijerski kandidat te stranke i stranke Fokus, odgovorio je na Facebooku koordinatorici stranke Možemo Sandri Benčić koja je zamolila kolege da prestanu normalizirati nasilje.

Damir Vanđelić je na predstavljanju izlaska na parlamentarne izbore među ostalim rekao da je Andrej Plenković dva puta pogazio Ustav, a potom je to učinio i Zoran Milanović svojom odlukom da se kandidira na parlamentarnim izborima.

“Ako misli sportski igrati, a govori da je frajer, mada na Pešćenici ne bi izdržao ni 15 minuta jer bi dobio šamar i smirio bi se, neka se zbroji. On najprije govori da je kandidat pa sad nije kandidat”, poručio je Vanđelić predsjedniku Milanoviću.

Nakon toga se na X-u oglasila Sandra Benčić koja je poručila:

“Očekujem od muških kolega protukandidata da prestanu normalizirati nasilje i nazivati jedni druge maminim dečkima i slabićima. Slobodno budite odrasli i dobar primjer klincima.”

Sad je njoj na Facebooku odgovorio Vanđelić ustvrdivši da s nasilnicima treba istom mjerom.

“Poštovana Sandra, prema ženama, djeci i slabijima s poštovanjem i nježnošću. Prema nasilnicima, fizičkim i verbalnim, uvijek treba jednakom mjerom. Probao sve, ne ide drugačije.

Meni je neprihvatljivo da moju kćer ili suprugu netko naziva narikačom i da sam suprug Dalije ili Marijane, Milanović bi se trebao javno ispričati prije nego stanem mirno pored njega”, odgovorio joj je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!