Vatrena atmosfera u Novigradu dočekala Vatrenog ministra obrane Joška Gvardiola

Sime Zelic/PIXSELL

Iako su Vatreni sletjeli u Hrvatsku još u nedjelju, doček nogometnih heroja iz Katara još nije gotov, štoviše, raspršio se diljem zemlje.

Tako je među zadnjima ostao novi “ministar obrane” i ponajbolji branič prvenstva, Joško Gvardiol, kojem su doček priredili mještani Novigrada pokraj Zadra, rodnog mjesta njegova oca.

Novigrad je zasjao pod svjetlom nekoliko desetina baklji, a Gvardiol je stigao na barci, što je simbolika jer je njegov otac ribar. Iako se najavljivao veliki vol na ražnju, proslava je ipak protekla uz ribu.

VEZANA VIJEST

Gvardiol se popeo na binu uz pjesmu “Večeras je naša fešta” te pozdravio sve okupljene.

“Lijepo se vratiti ovdje, u ovo malo mjesto. Naravno, moj prvi dom je Zagreb, ali Novigrad je moj drugi dom. Sigurno je da ima neka tajna veza Vatrenih i Zadra, ali ne smijemo odavati recept”, rekao je Gvardiol.

Što se tiče brojnih bračnih ponuda Gvardiol je rekao da je još mlad i da će bit vremena izabrati jednu.

“Vjerojatno nismo ni svjesni, pogotovo mi koji smo prvi put bili tamo. Tek kad prođe malo vremena bit ćemo svjesni što smo napravili. Ono što je najvažnije, obitelj je tu uz mene. U nazad par godina nemam vremena dolazit u Novigrad tako da mi je ovo baš gušt da možemo malo feštati”, rekao je.

Zahvalio je i svima na velikoj podršci tijekom prvenstva.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.