Vatreni navijači iz Dohe: Sad čekamo Messija, a onda Francusku da im vratimo

Vijesti 09. pro 202220:31 0 komentara
N1 hrvatska

Naš Ilija Jandrić razgovarao je s navijačem Vatrenih Sinišom Jelinčićem koji se javio iz Dohe nakon spektakularne pobjede Hrvatske nad superfavoritom Brazilom.

“Moram priznati da smo osjećali da će biti ovako, vjerovali smo da će nam ovo biti najlakša utakmica. Uživali smo u svakoj sekundi ove utakmice. Jedna mala državica od 4 milijuna stanovnika pobijedila je državu od 200 mmilijuna ljudi. Sad mi idemo van s pobjedničkim pjesmama”, rekao je.

Također, navijač Vatrenih smatra da su se Brazilci malo više bojali nego mi jer smo mi od prve sekunde vjerovali u pobjedu.

VEZANA VIJEST

“Sjedio sam među Brazilcima, ali sam se onda maknuo jer mi je bilo previše, oni tradicionalno dolaze u velikom broju i tu je bilo puno neutralnih navijača u njihovim dresovima. Nismo ih mogli nadglasati, ali smo navijali svim srcem. Rekao sam da će biti 1:1 pa penali”, kazao je.

Za kraj je poručio da hrvatski navijači ostaju do kraja s reprezentacijom.

“Ostajemo i na sljedećoj utakmicu, ostajemo do kraja s Hrvatskom. Ostajemo do kraja s našim momcima. Sad čekamo Messija i onda poslije toga Francusku da im vratimo. Mi u Vatrene ne sumnjamo, pokazali su mentalitet, snagu i idemo dalje”, zaključio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!