Velike gužve na autocesti prema moru, vozi se u koloni

Vijesti 27. tra 202417:03 0 komentara
Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Pojačan je promet na na važnijim cestama u smjeru mora, pojedinim dionicama autocesta, posebice na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u smjeru juga gdje se u zonama radova vozi u kolonama u pokretu, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Promet je pojačan i na gradskim cestama, obilaznicama, na cestama u priobalju te na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom gdje su zabilježena duža čekanja, posebice na izlasku iz Hrvatske.

Povećana je gustoća prometa u smjeru Dubrovnika, a na pojedinim dionicama u zonama radova vozi se u kolonama u pokretu uz zastoje. Između čvorova Otočac i Perušić, u zoni radova i dvosmjernog prometa, u smjeru Dubrovnika kolona je duga oko pet kilometara. Kolona vozila između čvorova Rovanjska i Posedarje u smjeru Dubrovnika zbog povećane gustoće prometa i radova je oko tri kilometra.

Na A3 Bregana – Lipovac povećana je gustoća prometa u smjeru Lipovca. Zbog požara na vozilu između čvorova Popovača i Kutina, u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Kolona teretnih vozila pred GP Bajakovo u smjeru Srbije je oko pet kilometara. Na A2 Zagreb-Macelj povećana je gustoća prometa u smjeru Zagreba, vozi se bez kolona i zastoja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!