Velikodušna ponuda Osječanima pogođenima požarom: “Dođite kod mene na nekoliko dana”

Vijesti 04. lis 202313:49 0 komentara
Davor Javorovic/PIXSELL

Tijekom kriznih trenutaka uvijek će se pojaviti netko velikog srca i olakšati najpogođenijima koliko god je to moguće. A jedna od njih je Dinka Juričić iz Osijeka.

Naime, zbog dima opasnog za zdravlje, izazvanog cjelonoćnim i cjelodnevnim požarom tvrtke Drava International u Brijestu, stanovnicima u neposrednoj blizini preporuča se udaljavanje. Samo, nema baš svatko mjesto gdje bi privremeno mogao otići. Što olakšava gospođa Juričić.

“Dragi Osječani i stanovnici okolnih mjesta, posebno Brijesta te Antunovca i Ivanovca gdje južni vjetar nosi dim, ako se hitno želite maknuti iz otrovnog oblaka, a imate kampersku opremu, dođite na nekoliko dana, dok se situacija malo smiri, u naš šarengradski kamp na Dunavu. Ako nemate kampersku opremu, nazovite me pa ćemo pokušati organizirati neki drukčiji smještaj, makar samo za starije ljude i djecu”, napisala je na svom Facebook profilu i pritom ostavila kontakt na koji joj se ljudi mogu javiti.

U njenom kampu besplatno odsjedaju biciklisti i drugi avanturisti iz cijelog svijeta, a pokrenula je i malenu knjižnicu u kojoj skuplja djela na svim jezicima kako bi njeni gosti mogli pronaći štivo za sebe.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!