VIDEO I kad nije organizirano, na trajektu za Velu Luku ore se Oliverovi hitovi

Showbiz 28. srp 202311:47 0 komentara

Naša reporterka Vesela Šegvić bila je na trajektu za Vela Luku na Korčuli gdje se održava manifestacija 'Trag u beskraju' u čast legendarnom pjevaču Oliveru Dragojeviću koji nas je napustio prije pet godina.

U srijedu je započela manifestacija ‘Trag u beskraju’ koncertom na trajektu ‘Korčula’ koji je plovio prema Veloj Luci, gdje su posjetitelji u sav glas pjevali Oliverove hitove uz pratnju benda. Iako danas nije bio organiziran koncert na trajektu, ponovno su se na putu do Vela Luke orile Oliverove pjesme.

“Ogromna mi je čast pjevati na ovom koncertu. Koliko sam sretan toliko sam i tužan jer me podsjeća na sve koncerte na kojima sam pjevao s Oliverom. Imao sam tu srećU da mi je od najvećeg uzora postao kolega pa onda i prijatelji. Emocije su trenutno stvarno šarene, od sreće do tuge”, rekao je pjevač Marko Tolja, koji je i prije dvije godine nastupao na istoj manifestaciji.

“Isti je bio i na sceni i van scene, najskromniji lik kojeg sam ja poznavao i najveći muzičar kojeg smo imali. Jednostavan – takav je bio u životu i u poimanju glazbe”, dodaje Tolja.

U petak je centralni dio manifestacije u Veloj Luci, rodno mjesto Olivera Dragojevića. Koncert ‘Trag u beskraju’ održat će se u samom centru, a nastupati će brojni izvođači: Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, Matija Cvek, Klapa Šufit, Natali Dizdar i drugi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!