VIDEO Kaos u prometu: “Orkanski udari ponekad sežu do 150 kilometara na sat”

Vijesti 26. velj 202318:33 0 komentara
Ranko Stojanac/N1

Naš reporter Ranko Stojanac javio se u Dnevniku iz Vrata u Gorskom Kotaru gdje je razgovarao s Valentinom Crljenkom, voditeljem Tehničke jedinice Delnice (HAC) koji je opisao kakvo je trenutno stanje na cestama.

“Imamo orkanske udare bure na ovoj dionici ispod tunela Tuhobić što je uzrokovalo zatvaranje dionice. Osim snijega, najveći problem stvara orkanska bura zbog koje se ne može voziti. Veći problem s burom je na tom spoju Primorja i Gorskog kotara”, kazao je.

Ranko Stojanac/N1
Ranko Stojanac/N1
Ranko Stojanac/N1

Navodi da su upravo ti jaki orkanski udari posebno problematični. “Udari koji put sežu do 150 kilometara na sat i oni upravo mogu iznenaditi u prometu i dovesti do nezgodnih situacija”, dodao je Crljenko.

Apelirao je i na vozače koji kreću ujutro na put prema ovom dijelu zemlje. “Neka provjere stanje na cestama prije nego krenu, neka krenu na vrijeme, pa čak i malo prije”, savjetuje Crljenko.

Ne očekuje se da će sutra stati ni snijeg ni bura, ali očekuje se smirenje. “Nadajmo se da ćemo time dobiti bolju situaciju u prometu.”

Naša reporterska ekipa nakon ovog se razgovora uputila preporučenom dionicom prema Rijeci, a kakvo je stanje na cesti pogledajte u videu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!