VIDEO Opljačana zlatarnica, vlasnik objavio snimku: “Možda ga netko prepozna”

Crna kronika 02. kol 202312:10 0 komentara
Facebook

U utorak je nepoznati počinitelj iz zlatarnice u Sesvetama ukrao nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća eura.

“U utorak, 1. kolovoza, u 16.15 u Sesvetama u Ninskoj ulici nepoznati je počinitelj u zlatarnici počinio razbojništvo nad 46-godišnjim vlasnikom te otuđio nakit”, javila je PU zagrebačka. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura, dodali su iz policije.

Naknadno je na svojem Facebook profilu zlatarnica Daria potvrdila da se u njihovim prostorijama dogodio incident. Objavili su nekoliko fotografija sa sigurnosne kamere, kao i video koji prikazuje kako je razbojnik uspio opljačkati zlatarnicu.

Razbojnik je, naime, najprije glumio da je zainteresiran za kupnju nakita, a potom je zašpricao paprenim sprejem po licu vlasnika, zgrabio nakit i uputio se van iz zlatarnice.

“Dana 1. 8. 2023. u 16.15 dogodilo se razbojništvo u zlatarni Daria u Sesvetama. Razbojnik je imao kariranu košulju i kapu na glavi. Bio je svjetlije puti s bradicom i naočalama, visine oko 170 centimetara, mršaviji. Odnio je veću količinu zlatnog nakita, uglavnom lančića. Ovim putem molimo za pomoć ako ga itko prepoznaje. Svaka informacija je dobro došla, za korisnu informaciju slijedi nagrada”, piše u opisu objave.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!