Pojavila se nova snimka napada: Grčki navijač ubijen palicom?

Vijesti 14. kol 202322:09 1 komentar
Star.GR/Screenshot

Grčki mediji objavili su dosad najdetaljniju snimku sukoba u Ateni između Dinamovih i AEK-ovih huligana te potencijalno snimili trenutak kada je smrtonosno ranjen Michalis Katsouris (29).

Na snimci se vidi da je udaren s leđa palicom koja je na sebi imala oštre predmete, a koju znamo iz policijskih izvještaja koji su ranije procurili u grčke medije. Na njoj su pronađeni tragovi krvi i ona je navedena kao jedan od predmeta iz sukoba koji je uzet na vještačenje.

Preminuli Katsouris nosio plavu majicu te imao motociklističku kacigu. Na snimci se vidi kako ga jedan od napadača sustiže i udara palicom u desnu podlakticu s kojom pokušao obraniti od udarca.

Odmah čim se snimka pojavila počela su navijačka prepucavanja na društvenim mrežama je li napadač pripadnik suparničke grupe navijača ili domaće. Prema jednoj tvrdnji, radi se o domaćem huliganu koji ga je zamijenio za pripadnika BBB-a zbog plave majice. Drugi tvrde kako se vidi da se radi o suparničkoj grupi koja sustiže dio AEK-ovih navijača u bijegu.

Radi se o kombinaciji više snimki kretanja AEK-ovih navijača, a pokazuje isto mjesto. Prvi dio snimke kad Katsouris trči prema sukobu s BBB-ima, a odmah nakon toga nešto kasnije kad bježi od suparničkih navijača.

Na drugim snimkama se pak vidi kako Katsouris kasnije skida kacigu te do dolazi do kioska gdje se srušio.

Ovaj slučaj postaje još nevjerojatniji jer ispada kako smrtno ranjavanje nije došlo nožem o kojem se toliko pisalo već palicom ili letvom s čavlima. Prije nekoliko dana je bilo teško vjerovati da se ovakvom gotovo slučajnošću može razrezati arterija i nož je policiji bio prioritetno smrtonosno oružje.

Naravno, još uvijek nema nikakve potvrde policije da se radi o ključnom trenutku slučaja, ali grčki mediji gotovo unisono pišu o tome.

Detaljniju snimku iz drugih kuteva pogledajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare