VIDEO Pogledajte kako je sabornica jutros izgledala

Vijesti 15. srp 202210:13 > 10:30 9 komentara
N1/Ilustracija

Posljednji dan rada Hrvatskog sabora uoči ljetne stanke koja traje od 15. srpnja do 15. rujna, obilježio je smijeh potpredsjednika Sabora dok je pozdravljao ukupno 3 (slovima: tri) zastupnika koji su se jutros pojavili na poslu.

“Dobro jutro, poštovane kolegice i kolega”, obratio se Željko Reiner okupljenima, odnosno dvjema zastupnicama i jednom zastupniku.

Potom se počeo smijati i rekao: “Ima vas samo troje pa vas ne mogu drugačije pozdraviti.”

Kako je jutros pri početku sjednice izgledala sabornica, pogledajte u videu:

Hrvatski sabor danas bi, podsjetimo, trebao potvrditi Marka Primorca za novog ministra financija te ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića za potpredsjednika vlade. Primorac i Butković u četvrtak su dobili povjerenje na nadležnim saborskim odborima na kojima su saslušani.

Sabor će glasati i o povjerenju ministru vanjskih i europskih poslova Gordanu Grliću Radmanu, čiji su opoziv tražila 32 oporbena zastupnika.

Zastupnici će glasati i o Zakonu o sigurnosti na cestama koji je bio na čekanju zbog žestokih kritika liječnika.

Saborski zastupnici također će glasati o drugim raspravljenim prijedlozima zakona te o prijedlogu da se pristupi promjeni Ustava u dijelu koji se tiče referenduma, koji su potpisala 92 zastupnika te ga poslala u daljnju proceduru.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare