VIDEO | Snimak postao viralan: Navijač Dinama u suzama gledao trening nogometaša

Nogomet 30. kol 202309:19 1 komentar
GNK Dinamo/Instagram/screenshot

Dinamo je odradio trening u Maksimiru pred uzvratnu utakmicu sa Spartom u četvrtak u Pragu.

Dinamo brani prednost od 3:1 u playoffu za plasman u Europa ligu. Strijelci za zagrebački klub u prvoj utakmici bili su Špikić, Perić i Ivanušec, a za goste je pogodio Krejci.

No, nakon nereda u Grčkoj, Dinamovi navijači neće moći prisustvovati tom susretu, a i sam klub je uoči gostovanja pozvao svoje navijače da se pridržavaju pravila, da poštuju odluku UEFA-e i ne putuju u češku prijestolnicu.

Ipak, Bad Blue Boysi došli su u utorak izraziti podršku momčadi na Hitrec-Kacianu. Trening je promatrao i jedan stariji navijač koji je emotivno proživljavao navijanje Dinamovih navijača.

“Ovo treba doživjeti. Ne daju nam u Prag ni nigdje. Volim Dinamo kao svoje sinove. Žena je u Malinskoj, imamo apartmane, ali mene to ne zanima. Volim Dinamo i svoje sinove. Volim i ženu, poštujem. Ona mi govori da što mi to treba, ali ja stavim na prozor uvijek zastavu Dinama”, rekao je za Dinamovu stranicu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

“Ljubav je ljubav”, dodao je ovaj navijač i izrazio želju da napadač ‘modrih’ Bruno Petković ostane još godinu dana u klubu.

“Jer Dinamo je puno više od igre, puno više od nogometa…Dinamo je život, ljubav i emocija!”, objavio je klub uz video.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare