VIDEO Split gori! Pogledajte tren kad se na bini pojavio Livaja i što je poručio

Miroslav Lelas/PIXSELL

Nakon velikog dočeka hrvatskim nogometašima tijekom nedjelje u Zagrebu, dan kasnije su organizirani i dočeci u Splitu, Varaždinu i Zadru za neke od nositelja brončane medalje na svjetskom nogometnom prvenstvu.

Na splitskoj Rivi okupljeni su hrvatski navijači dočekali Ivana Perišića, Marka Livaju, Marija Pašalića, Nikolu Vlašića, Josipa Juranovića i Ivu Grbića. Premda rođen u Zagrebu Juranović je došao u Split gdje je kao igrač Hajduka, od 2015. do 2020. godine, ostavio duboki trag.

VEZANE VIJESTI

“Bez vas, naših navijača, ovo ne bi bilo moguće. Ovakav rezultat mogu ponoviti samo velike momčadi. Imam još za obaviti neke stvari u inozemstvu, ali sigurno nećete čekati još četiri godine moj povratak. Bit će uskoro”, rekao je Ivan Perišić govoreći o potencijalnom povratku u Hajduk.

I dok je Nikola Vlašić napomenuo kako je cijelo vrijeme samo čekao “kada ću se vratiti u Split”, Marko Livaja je naglasio kako bi na ovaj način želio proslavljati trofeje i u dresu Hajduka, ako je moguće već ove sezone.

Izlazak Livaje na pozornicu doveo je atmosferu u Splitu do usijanja.

“Iskreno nisam očekivao da će se ponoviti i da ću doći ovdje s reprezentacijom jer sam prije četiri godine i ja bio na vašem mjestu. Nisam se uopće vidio na ovoj bini. Htio bih se zahvaliti prvo svom klubu i svojim suigračima jer da nije bilo njih, ja ne bih ovdje danas bio. Još jedanput ste pokazali da je ovo najluđi grad na svijetu i nadam se da ćemo u budućnosti što više feštati i dobiti titulu koju Split zaslužuje”, poručio je okupljenima Livaja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.