Vlada održala zatvorenu sjednicu: Ovo su najbitnije promjene

Vijesti 20. svi 202417:18 0 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

Na zatvorenome dijelu prve sjednice Vlade razriješena je državna tajnica bivšeg Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić te je istovremeno imenovana državnom tajnicom u Ministarstvu demografije i useljeništva.

Razriješen je i državni tajnik bivšeg Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva Bernard Gršić te je istovremeno imenovan državnim tajnikom u Ministarstvu pravosuđa, uprave i digitalne transformacije.

“Donesen je Zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama d.o.o. imenovanje Saše Bilića za direktora toga društva, do provedbe natječaja za imenovanje direktora društva, na razdoblje od najduže šest mjeseci”, navodi se u priopćenju Ureda predsjednika Vlade i dodaje:

“Donesen je Zaključak kojim se predlaže Skupštini društva Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama d.o.o. izbor mr.sc. Slavice Pezer Blečić za članicu Nadzornog odbora toga društva, do provedbe postupka izbora člana Nadzornog odbora, na vrijeme od najduže šest mjeseci.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!