Vozačica Mercedesa izvrijeđala policajce kod Gračaca pa im pokušala pobjeći

Vijesti 05. tra 202314:20 0 komentara
Dino Stanin/PIXSELL / Ilustracija

Njemica se nije složila s policajcima koji su preusmjeravali promet radi jakih udara vjetra the ih je počastila pogrdnim riječima, a zatim pokušala i pobjeći. No nije stigla daleko.

Do incidenta je došlo u utorak u poslijepodnevnim satima u Gračacu kada su zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, jakih udara bure, za vrijeme dok je državnom cestom DC-27 promet bio dozvoljen samo za osobna vozila, policijski službenici regulirali i preusmjeravali promet.

Kako navodi policija, tom prilikom su u 18.13 sati zaustavili kombi Mercedes njemačkih registarskih oznaka.

Kada su vozačicu upoznali da je promet cestom prema Obrovcu ograničen te da vožnju treba nastaviti obilaznim pravcem, vozačica je započela s vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskog službenika, odbila je dati dokumente te je vozilom naglo nastavila vožnju spornom cestom.

Ubrzo je zaustavljena na području Policijske postaje Benkovac-Obrovac te je utvrđeno kako je vozilom upravljala 54-godišnja državljanka Njemačke koja je prekršajno sankcionirana zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!