Weekend media festival u Rovinju okuplja više od stotinu predavača

Vijesti 19. ruj 202211:28 0 komentara
Weekend Media Festival

Ovogodišnji 15. Weekend media festival (WMF) okupit će u Rovinju od 22. do 25. rujna više od stotinu govornika i predavača na nekoliko desetaka predavanja i panela, najavili su organizatori koji na tom događaju očekuju između četiri i pet tisuća posjetitelja.

“Ove godine očekujemo posjetitelje iz različitih industrija i područja, svježu dozu najnovijih trendova iz brojnih industrija, govornike svjetskoga glasa, zanimljive rasprave i kontroverzne teme, panele koji nadilaze sva očekivanja, networking i upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera te nastupe najvećih domaćih i regionalnih zvijezda, izvijestili su organizatori.

Direktor festivala Tomo Ricov rekao je da se trendovi brzo mijenjaju, a nove generacije donose drugačiju perspektivu i novitete pa je za organizatore ključno aktivno praćenje svega što se događa i što utječe na struku kao i i brojne industrije koje Weekend svojim programom pokriva.

Cilj festivala je po njegovim riječima pokriti što šire područje – od marketinga, novinarstva i PR-a preko kreative, sporta do ekonomije, biznisa, automobilske i IT industrije, a i ove će godine okupiti vodeće medijske, marketinške i komunikacijske stručnjake.

Festival će u petak otvoriti izraelski publicist, novinar i stručnjak za pitanja međunarodne sigurnosti Yossi Melman, a Weekend Media Festival ugostit će i Jelenu Đoković, suosnivačicu i globalnu direktorica Novak Đoković Fondacije koja će govoriti o medijima i humanitarnom radu.

Na festivalu će biti proglašeni i pobjednici FoodTech StartUp Competitiona, natjecanja koje okuplja kreativne start-upove čiji koncepti doprinose rješavanju izazova suvremene prehrambene i ugostiteljske scene.

Natjecanje su u svibnju pokrenuli Infobip, Maistra Hospitality Group i Pepermint s ciljem pronalaska dugoročnih rješenja za povećanje održivosti uz zelenu budućnost kao prioritet.

Organizatori napominju da je kroz 15 godina održavanja Weekend media festival izrastao u najveću regionalnu komunikacijsku konferenciju koji okuplja posjetitelje iz cijele regije, a ponajviše iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!