Za oboljelu djecu u KBC-u Zagreb pjevat će se božićne pjesme

Vijesti 21. pro 202109:26 0 komentara
N1 / Mirela Bačić /Ilustracija

Za oboljelu djecu koja se liječe u Zavoda za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju matičnih stanica KBC-a Zagreb, u četvrtak će se tradicionalno pjevati božićne pjesme, a za djecu i djelatnike Zavoda pripremljeni su i prigodni darovi, najavljeno je u utorak.

Pjevanje božićnih pjesmica organiziraju umirovljena profesorica defektologije Jasna Štrok koja je na Zavodu radila više od trideset godina, i Klub HEO – Prva hrvatska udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti.

Djeci će se pjevati u četvrtak, 23. prosinca, u 13 sati. Pjevanje će predvoditi pjevačica Maja Bajamić u pratnji dva glazbenika, a sudjelovat će i članovi Kluba HEO, djeca izliječena od malignih bolesti, njihovi roditelji te drugi zainteresirani građani.

Oboljeloj djeci i djelatnicima Zavoda priređeni su prigodni darovi, koje su pripremili Grad Zagreb i tvrtka dm Hrvatska.

Cilj te akcije je bolesnoj djeci, njihovim roditeljima i osoblju bolnice uljepšati ovo razdoblje božićnom glazbom i blagdanskim duhom, priopćili su organizatori.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!