Zaboravili dijete na odmorištu u Slavonskom Brodu, reagirala i policija

Crna kronika 27. kol 202311:56 0 komentara
Stefanos Kyriazis / Alamy / Alamy / Profimedia / ilustracija

Policijska uprava brodsko-posavska objavila je da su policijski službenici pomogli djetetu koje je ostalo zaboravljeno na jednom odmorištu u Slavnoskom Brodu.

“Jučer (26. kolovoza) oko 8.50 sati, u Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, zaprimljena je dojava da je dijete ostavljeno na odmorištu pored autoceste A3 u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. Utvrdili su da se radi o 17-godišnjaku (njemački državljanin), koji je ostao zaboravljen na odmorištu.

Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (u dobi od 51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat, koji su spavali). Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, te u tom trenutku nije znao da je izašao i dječak.

Dječak je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet. Policijski službenici su odmah sa događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj. Također su pomogli dječaku i prevezli istoga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt sa članovima obitelji.

Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika sa ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje dječak, obitelj se vratila te oko 10.50 sati preuzela dječaka”, priopćila je policija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!