Zagrebački Botanički vrt u subotu organizira prodaju biljaka, evo kako do njih

Vijesti 05. lis 202213:26 0 komentara
kućne biljke
Photo by Erika Osberg on Unsplash

Botanički vrt PMF-a u Zagrebu ovu subotu od 9:00 do 13:00 sati održava drugu godišnju prodaju biljaka. Prodaja će se odvijati u zapadnom dijelu Vrta, odnosno u dvorištu uz kolni ulaz Vrta u Runjaninovoj ulici.

Ako želite osvježiti svoj dom i stvoriti si novu zelenu oazu, sada je pravo vrijeme za to, piše Mirovina.hr.

Prva godišnja rasprodaja održala se prošlu subotu, a sada je vrijeme za reprizu. U prodaji će se moći pronaći različite vrste biljaka, tako da će svatko moći pronaći nešto za sebe. Cijene će se kretati od 10 do 200 kuna, ovisno o starosti, veličini i vrijednosti, odnosno rijetkosti vrste i kultivara.

Kako će izgledati prodaja biljaka?

U prodajni centar se ulazi s južne strane kolnog ulaza, dok se izlazi na mala vrata na sjevernoj strani. Iz Botaničkog vrta najavljuju kako je potrebno uzeti svoje vrećice, cekere ili torbe jer se vrećice neće moći kupiti. Plaćanje se vrši gotovinom uz izdavanje blok računa ili karticama poslovnih banaka jednokratno.

Na stranici Botaničkog vrta na Facebooku objavljeno je da će se od biljaka moći pronaći sobno bilje, sukulenti i mesožderke, kao i ostatak biljaka koje su ostale od prve rasprodaje, među kojima su: rizomi (podanci) kultivara perunika, manja količina raznih drvenastih biljaka (grmovi i stabla) i vrtnih trajnica.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!