Zagrebački policajac obavio veliku nuždu u šefovu uredu, a onda je krenuo dalje

Vijesti 23. ožu 202320:16 2 komentara
Ravnateljstvo policije / Ilustracija

Telegram doznaje za neugodan incident koji se nedavno dogodio u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Naime, jedan policajac nezadovoljan svojim šefom obavio je veliku nuždu u njegovom uredu. Osim toga, uneredio je još nekoliko prostorija u policijskoj postaji.

U pitanju je zgrada policijske postaje koja trenutno nije u funkciji, budući da se preuređuje, a Telegram neslužbeno doznaje da se radi o V. policijskoj postaji u Bauerovoj ulici, piše Telegram.

Nezadovoljan radom načelnika policijske postaje

Tu policijsku postaju, prema podacima na službenoj stranici Policijske uprave zagrebačke, trenutno vodi Joso Žugaj.

Svojim šefom policajac nije bio zadovoljan, pa je to odlučio i otvoreno pokazati. Poruku u obliku fekalija ostavio je u načelnikovom uredu. Neslužbeno doznajemo i da mu je bušilicom izbušio nekoliko rupa po zidovima. Iz Policijske uprave zagrebačke nisu potvrdili što je bio razlog policajčevog nezadovoljstva.

Kažnjen za kršenje javnog reda i mira, udaljen s posla

Kažu nam tek da je njihov policijski službenik kažnjen zbog kršenja javnog rada i mira, odnosno drskog ponašanja, te vrijeđanja službenih osoba.

Nakon toga završio je i na disciplinskom postupku. “Zbog osnovane sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti protiv policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke pokrenut je disciplinski postupak pred nadležnim disciplinskim sudom Ministarstva unutarnjih poslova”, navode. Prijavili su ga zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije.

“Napominjemo da je policijski službenik rješenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke privremeno udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka”, poručuju na kraju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare