Zagrebački velesajam raspisao javni natječaj za zakup poslovnih prostora

Vijesti 10. lip 202208:28
Jurica Galoic/PIXSELL

Zagrebački velesajam je 9. lipnja raspisao javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za zakup poslovnih prostora za prizemlje paviljona 12, prostora namijenjenog maloprodaji.

“Cilj i svrha raspisivanja Javnog natječaja je stvaranje bogate ponude maloprodaje na vrhunskoj i odavno poznatoj lokaciji, a koja će biti na radost i usluzi svim građanima grada Zagreba.

Ponude se prikupljaju za 24 prostora u prizemlju Paviljona 12, ukupne površine 3.672 četvornih metara prostora, a koje odlikuje izvrsna prometna povezanost i mreža javnog prijevoza te veliki broj parkirnih mjesta za osobne automobile.

Uz postojeće sadržaje maloprodaje renomiranih brandova te iznimnoj ugostiteljskoj ponudi, redizajnom prostora i ponude u Paviljonu 12, proširit će se kupovni asortiman i dodatno osnažiti potencijal lokacije.

Svi zainteresirani pisane ponude prema objavljenom Javnom natječaju mogu dostaviti najkasnije do 29. lipnja 2022. godine do 09.30 sati.

Zagrebački velesajam d.o.o. javne natječaje za zakup poslovnih prostora, provodi sukladno Zakonu o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora. Društvo definira namjenu korištenja prostora kao i uvjet da predviđeni sadržaj mora biti kompatibilan s ostalim sadržajima koji djeluju na prostoru Zagrebačkog velesajma”, kazali su iz Velesajma.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar