Zahtjev za ispravkom

Vijesti 21. tra 202313:42 0 komentara
N1

Zaprimili smo zahtjev gospodina Daniela Mondekara za objavom ispravka informacija objavljenih 30.03.2023. godine.

Zahtjev za ispravkom odnosi se na tekst „N1 saznaje: Tko je hrvatski lobist koji je htio brisati Telekom iz izvještaja EP“ i prenosimo ga u cijelosti:

“Netočno je da sam na bilo koji način, izravno ili neizravno, poslovno povezan s društvom Telekom te da sam se sastajao ili se sastajem s bilo kojim predstavnikom Europskog parlamenta, ali i predstavnicima drugih EU institucija u ime i za račun Telekoma. Telekom me nije angažirao za lobističke aktivnosti niti po pitanju Izvješća o napretku Srbije, ali niti ranije po drugim temama koje bi bile od interesa Telekoma.

Kao akreditirani lobist pri Europskom parlamentu pridržavam se strogo propisanih pravila postupka lobiranja i pri svakom, usmenom ili pisanom kontaktu s bilo kojim zastupnikom Europskog parlamenta transparentno prijavljujem u ime kojeg klijenta komuniciram, kao i temu sastanka. Izričito izjavljujem da nisam imao lobističkih aktivnosti i kontakata na temu Izvješća o napretku Srbije koje je trenutno u tijeku donošenja. Da su se navedeni sastanci zaista i održali, isti bi bili prijavljeni. od strane zastupnika u Europskom parlamentu, koji su to dužni učiniti.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!