Zaljubljenici u rukomet ove subote imaju priliku susresti hrvatske reprezentativce

Vijesti 22. pro 202313:21 0 komentara
Telemach

Telemach Hrvatska, dugogodišnji sponzor Hrvatske rukometne reprezentacije, u subotu od 10 do 13 sati, u svojoj trgovini u Arena centru u Zagrebu ugostit će mlade, talentirane rukometne reprezentativce, Zvonimira Srnu i Dominika Kuzmanovića.

Prilika je to za sve obožavatelje rukometa i hrvatskog sporta općenito, da se podruže s mladim talentiranim sportašima, fotografiraju i dobiju autogram ili zapucaju na rukometni gol te uoči blagdana osvoje nagradu koju će ponijeti za uspomenu.

Siječanj je već tradicionalno mjesec rukometa, a pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom, najmlađom do sada, važno je natjecanje, Europsko prvenstvo, s kojeg se naša reprezentacija tijekom godina čak šest puta vraćala s medaljom. Ovogodišnji domaćin natjecanja je Njemačka, a naša rukometna reprezentacija prvu utakmicu igra 12. siječnja 2024. godine protiv Španjolske, nakon čega slijede susreti s reprezentacijama Austrije te Rumunjske.

Druženje reprezentativaca s obožavateljima prilika je, osim dodatnog vjetra u leđa za naše igrače i za posjetitelje, a naročito djecu i mlade, da osjete sportski duh koji će ih motivirati na bavljenje sportom.

Telemach
Telemach

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!