Zbog nesreća se stvorile kilometarske kolone na A3

Vijesti 14. lip 202415:48 0 komentara
gužva, kolona
Igor Soban/PIXSELL/Ilustracija

Na hrvatskim cestama započele su prve migracije turista na more, a s time su se odmah stvorile i gužve i kolone.

HAK javlja kako je na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 120.+600 km između čvorova Lipovljani i Novska u smjeru Lipovca došlo do prometne nesreće. Vozi se jednim prometnim trakom, usporeno u koloni dugoj oko 2 km, prenosi tportal.

Prometna nesreća zabilježena je i na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 210. km između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad u smjeru Lipovca. Vozi se usporeno, u koloni.

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u smjeru juga te čvora Karlovac i naplate Lučko u smjeru Zagreba i na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Zagreb zapad i Lučko te između čvorova Buzin i Zagreb istok u smjeru istoka, gdje se vozi usporeno u koloni uz povremene zastoje.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Vozi se po suhim kolnicima bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!