Zbog orkanske bure za sav promet zatvoren dio autoceste A1

Vijesti 15. lis 202111:08 > 11:09 0 komentara
bura, autocesta a1
Ilustracija: Marko Dimic/PIXSELL

Zbog orkanske bure za sav promet zatvorene su autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina) te DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, javlja HAK.

Samo za osobna vozila otvoreni su:

Paški most;
dionica Jadranske magistrale (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene
Na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, rizičnim skupinama vozila (motocikli, autobusi na kat, kamp prikolice, hladnjače i furgoni s metalnim sanducima) koja se kreću u smjeru Rijeke preporuča se izlazak na čvoru Delnice, a vozilima koja se kreću u smjeru Zagreba izlazak na čvoru Kikovica te obilazak državnom cestom D3 preko Gornjeg Jelenja. Molimo korisnike za poštivanje prometnih znakova.

Danas, 15. listopada do 16:00 sati zatvorena je državna cesta DC213 između naselja Bijelo Brdo i raskrižja sa županijskom cestom ŽC4093 (skretanje za Aljmaš). Obilazak iz smjera Osijeka: DC213 (čv. “Nemetin”)-državna cesta DC2 (Vukovar)-državna cesta DC519 (Borovo-Dalj)-državna cesta DC213 i obrnuto.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.