Žena iz Njemačke otišla na frizuru u Hrvatsku pa se šokirala cijenom: “Bilo mi je neugodno”

Vijesti 30. pro 202316:02 4 komentara
Goran Stanzl/PIXSELL / Ilustracija

Mnogi Hrvati koji žive izvan zemlje bili su uvjereni kako je cijena frizerskih usluga u Hrvatskoj bila značajno niža nego u Njemačkoj.

No, posljednjih mjeseci i to se promijenilo. Dobar primjer je jedna 34-godišnja Hrvatica koja je iz Stuttgarta za božićne blagdane stigla u Zadar i iskoristila dolazak kako bi otišla frizerki. Željela je napraviti pramenove, a onda se šokirala kad joj je frizerka rekla cijenu – 265 eura, prenosi Fenix magazin.

“Bila sam šokirana, ali poznajem tu frizerku već godinama i bilo mi je neugodno otkazati termin pa sam otišla kod nje. Rekla mi je da će cijeli tretman trajati oko 6 sati, i to zbog toga jer će mi staviti neke preparate koje štite kosu”, rekla je 34-godišnjakinja iz Stuttgarta, koja nije htjela navoditi ime frizerskog salona zbog dugogodišnjeg poznanstva s frizerkom.

Ali, kaže, to zadnji put da uzima termin kod frizera, a da se prethodno nije informirala o cijeni. Usporedbe radi, cijene pramenova na dugu kosu u Njemačkoj se kreću od 100 pa do 150 eura.

Slučaj u Zadru može biti i iznimka, jer u nekim frizerskim salonima cijena tretmana kose s pramenovima se kreće između 60 i 100 eura.

U svakom slučaju, bolje je prethodno provjeriti cijenu nego se kasnije šokirati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare