“Žena mi je onkološki bolesnik. Satima sam čekao, da bi mi rekli da lijeka nema”

Vijesti 08. tra 202113:26 > 14:45
Izvor: N1

U N1 Studio uživo javio se mještanin Srinjina koji je svjedočio o tome kako njegova supruga, onkološki bolesnik, nije mogla primiti određeni lijek jer ga - nije bilo.

Premda se pojedini građani žale da nisu mogli dobiti neki lijek, nakon što su veledrogerije obustavile ispostavu bolnicama zbog duga, ministar Vili Beroš je danas rekao da u ovom trenutku nema velikih problema te da se intenzivno radi na rješavanju nastalih problema.

VEZANE VIJESTI

U N1 Studiju uživo ugostili smo g. Slavka iz Srinjina kojem je situaciju s nestašicom lijekova u srijedu osjetio na svojoj koži.

Zbog supruge, koja je onkološki bolesnik, došao je kod liječnika po lijek za nju. Nakon višesatnog čekanja rekli su mu da lijeka nema i da će im javiti kad dođe.

“Rekli su nam da dođemo u 9, došao sam malo ranije i čekao do podne i 12 minuta. Izašla je sestra i rekla da lijeka nema. Kad dođe, da će javiti. Kad će to biti, ne znaju. To je neki pametni lijek koji se uzima svakih 21 dan. Rekli su samo da će pozvati kad dođe. Danas još nisu zvali. Neće danas biti sigurno, tko zna kad će biti. Iznerviralo me jer smo čekali satima”, rekao je Slavko.

“Supruga taj lijek uzima svaki 21 dan. Rokovi će biti probijeni jer ona mora donijeti nalaze komisiji i onda oni produžuju. Čujem da se i drugi žale, izlaze i psuju da nema lijeka”, dodaje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar