ZG Holding o najavljenom snijegu: Sve zimske službe bit će na raspolaganju

Vijesti 08. pro 202219:00 0 komentara
Luka Stanzl / Pixsell

Kako trenutno dostupni prognostički materijali pokazuju, u nedjelju bi u većini predjela unutrašnjosti kiša mogla prijeći u snijeg, tako i na zagrebačkom području. U Zagrebačkom holdingu provjerili smo je li Grad Zagreb spreman za prvi ovosezonski snijeg.

“Za određivanje stupnjeva pripravnosti Zagrebački holding d.o.o. Podružnica Zagrebačke ceste dobiva podatke od Hidrometeorološkog zavoda Republike Hrvatske. Sukladno dobivenim podacima o vremenskoj prognozi za nadolazeći vikend, 10. i 11. prosinca 2022. godine, pretpostavka je da će sa subote na nedjelju biti proglašen treći stupanj pripravnosti, što znači da će sve ekipe Zimske službe biti na raspolaganju u slučaju potrebe za intervencijom”, odgovorili su iz ZG Holdinga.

VEZANA VIJEST

Iz Holdinga kažu i da će, ukoliko vremenski uvjeti to budu zahtijevali, svi operativni djelatnici koji sudjeluju u radu Zimske službe biti upućeni na teren i sukladno informacijama sa terena određivat će se daljnje potrebne radnje.

Također ističu da će stanje posipnih materijala u bazama Zimske službe Podružnice Zagrebačke ceste biti dostatno za najavljene vremenske uvjete.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!