Zlata Đurđević gošća Intervjua tjedna u TNT-u

Vijesti 01. lis 202208:10 0 komentara
N1

Gledajte Točku na tjedan s Milom Moralić, nedjeljom od 9 do 12 sati, samo na N1.

Obećano – ispunjeno. U stilu Adolfa Hitlera Vladimir Putin objavio je pripojenje 15 posto ukrajinskog teritorija Rusiji. Ali iako je dvoranom odjekivao pljesak, izrazi lica njegove odabrane publike nisu pokazivali oduševljenje. U TNT-u donosimo razgovor s ruskim novinarom Aleksanderom Gorbačevim, koji trenutno živi i radi u SAD-u. Kako žive Rusi, što pokušavaju učiniti i uz koju cijenu, je li moguće napustiti Rusiju i organizirati bilo kakvu vrstu otpora?

U atmosferi napetosti i potpunog nepovjerenja, građani BiH biraju čelne ljude svojih institucija. Kamo ide BiH analiziramo iz studija, a sve nove informacije s birališta donose naši reporteri iz BiH.

Gošća Intervjua tjedna TNT-a je predstojnica Katedre za kazneno procesno pravo na zagrebačkom Pravnom fakultetu, Zlata Đurđević, koja je nedavno dobila prestižnu međunarodnu nagradu Iustitia 2022. Razgovaramo o rodnoj ravnopravnosti i poštivanju ljudskih prava u RH, ali i općenito o stanju u pravosuđu, reformama i otporu prema njima.

Novi model odvoza otpada podijelio je Zagrepčane. Donosimo kako je sve funkcioniralo prvog dana novog modela, a u studiju u TNT dvoboju o tome govore Marina Ivandić (Možemo) i Mario Župan (HDZ).

Bavimo se i slučajem Informer nakon novih prosvjeda i novog zapleta – uhićenja silovatelja s kojim je beogradski tabloid razgovarao pa objavio intervju koji je sablaznio javnost.

Aktualne teme u TNT komentiraju Hrvoje Krešić (Nova TV) i Igor Alborghetti (24sata).

Gledajte Točku na tjedan s Milom Moralić, nedjeljom od 9 do 12 sati, samo na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!