Milanović: Ne želim da se zatuče N1, vlast problem može riješiti jednim potezom

Vijesti 24. ožu 202113:42 > 13:57 2 komentara
zoran milanović
Josip Regovic/PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović boravi u posjetu Cresu. Komentirajući izbor predsjednika Vrhovnog suda, osvrnuo se, između ostalog, i na gašenje N1 na platformama A1.

“Inače, vi ste s N1, htio bih da ovo ne bude komemoracija odnosno obituarij ili zadnja volja, htio bih izraziti želju da vas se ne zatuče, inače se ove stvari neće prenositi. Ovo što govorim, govorim uživo i sluša tko god želi, a to osim vas radi YUTEL 4, koji nitko ne sluša i ne gleda, jer mu nitko ne vjeruje.

VEZANA VIJEST

Prema tome, vidjet ćemo sada kako će vlast – koja to može riješiti jednim potezom, kao što su donijeli ovaj nepismeni protuustavni zakon, tako mogu promijeniti i zakon i omgoućiti da televizija koja je, realno govoreći, objektivna koliko to može biti, i kojoj je stalo, i s kojom se slažem u barem 40 posto slučajeva, što je strašno puno, da opstane”, rekao je Milanović.

Podsjetimo, gledatelji koji u Hrvatskoj koriste usluge operatera A1 od 29. ožujka neće moći gledati kanale United Media – N1 i Sport Klub, jer s tom kompanijom nije postignut dogovor o nastavku suradnje.

Više čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.