Zvonimir Savić za N1 komentirao njegove navodne prijetnje ministrici Tramišak

Vijesti 24. ožu 202213:37 > 13:39 2 komentara
N1

Posebni savjetnik premijera za ekonomiju Zvonimir Savić za N1 je komentirao navode da je on taj koji vrši pritisak i prijeti ministrici regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Nataši Tramišak.

“Vezano uz medijske natpise koji se proteklih dana provlače o mojim navodnim “pritiscima” prema ministrici Tramišak, u potpunosti odbacujem takve navode koji su netočni, ničim potkrijepljeni i krajnje zlonamjerni. Isto je potvrdila i sama ministrica u svom javnom nastupu”, rekao je Savić za N1.

VEZANE VIJESTI

“U mandatu aktualne Vlade surađujem s predsjednikom Vlade te s ministricom u području regionalnoga razvoja, posebice u pripremi i provedbi Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te pripremi strateških dokumenata za korištenje fondova EU. To je područje moga profesionalnog rada, koje, ni u kojem slučaju ne podrazumijeva upućivanje prijetnji bilo kome, već stručan i predan angažman na poslovima u Vladi koji podupiru ravnomjeran i ubrzan gospodarski rast Hrvatske”, dodao je.

Iz Vlade su rekli da je premijer odmah u utorak, nakon medijskih napisa o prijetnjama, ministricu Tramišak pozvao na sastanak da bi se informirao o čemu je riječ, jer od nje dotad nije zaprimio informacije o tome.

Podsjetimo, ministrica Tramišak danas je na N1, među ostalim, rekla i da joj Savić nije prijetio.

“Moram demantirati da je Zvonimir Savić bilo što meni prijetio. Nije mi prijetio. O drugim imenima koja su se pojavljivala u javnosti ne bih govorila, ali sve je rečeno policiji”, rekla je Tramišak.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare