10 najboljih oglasa za posao ovoga tjedna

Biznis 10. ruj 201510:42 > 10:57
Izvor: pixabay.com

U suradnji s portalom posao.hr svakoga četvrtka donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Hrvatska pošta – Traži se ekspert za kontroling (m/ž). Uvjeti su VSS ekonomskog ili drugog odgovarajućeg usmjerenja, a poželjno je iskustvo u izradi troškovnih modela u reguliranoj djelatnosti. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

LPP – Traži se Store Manager, Visual Merchandiser i Sales Assistant (m/ž). Očekuje se siguran i profesionalan nastup te izražena poslovna etika, a poželjno je iskustvo rada u modnoj branši i maloprodaji. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Genericon – Traži se stručni suradnik (m/ž). Uvjeti su VSS zdravstvenog ili biomedicinskog usmjerenja. Prednost imaju kandidati s iskustvom. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

KING ICT – Traži se SAP financijski konzultant (m/ž). Od kandidata se očekuje iskustvo u radu na financijskim poslovnim procesima,  konzultantsko iskustvo i formalne SAP certifikate te odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

FOREO – Traži se Technical Digital Marketing Specialist (m/ž). Očekuje se odgovornost u vođenju svih aktivnosti vezanih uz digitalni marketing. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Tomsoft – Traži se Developer (m/ž). Posao se sastoji od objektnog programiranja na razvoju poslovne aplikacije Luceed i rada na povezanim projektima i integracijama, uz obavezno korištenje baza podataka. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Makedonski restoran Sv. Nikola – Traži se voditelj nabave u restoranu (m/ž). Kandidat treba pratiti pravovremenosti narudžbi i poštivanje rokova isporuke. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Powerserv za klijenta – Traži se radnik operater 2 (m/ž). Poželjno je položen ispit za vozača viličara i poznavanje pravila iz Zakona o zaštiti na radu. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Balboa – Traži se poslovna tajnica sa znanjem knjigovodstva (m/ž). Nudi se plaća od 4.000 kn. Radno vrijeme od pon-pet 8-16. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Auro Domus – Traži se trgovac (m/ž). U opisu radnog mjesta stoji otkup zlata i srebra, prodaja proizvoda od zlata te rad u mjenjačnici. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.