Nakon više od 20 dana skrivanja uhićen napadač na Bojana Ivoševića

Crna kronika 26. ruj 202222:38
Izvor: N1

Splitska policija uhitila je D.Ž. (24) iz Splita za kojim se tragalo više od 20 dana zbog napada na zamjenika gradonačelnika Splita Bojana Ivoševića na Kruševića gumnu početkom ovog mjeseca. Osumnjičeni za fizički napad na dogradonačelnika nalazi se u službenim prostorijama Prve policijske postaje gdje će nad njim provesti kriminalističko istraživanje.

Sporni događaj zbio se početkom rujna oko 16 sati nakon čega je policija izašla na teren po dojavi o napadu. Na mjestu događaja su zatekli žrtvu Bojana Ivoševića, a počinitelj se udaljio, javlja Slobodna Dalmacija.

VEZANA VIJEST

Napadnuti dogradonačelnik je u bolnici zatražio liječničku pomoć i utvrđena mu je mu je lakša tjelesna ozljeda u predjelu glave. Nakon toga je žrtva pristupila u nadležnu policijsku postaju i podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnji protiv nepoznate osobe jer se radilo o susjedu iz zgrade u kojoj stanuje kojeg je poznavao samo iz viđenja.

Bojan Ivošević je na konferenciji za medije izjavio kako je reagirao na obiteljsko nasilje te je nakon toga došlo do sukoba sa susjedom. Prema njegovim riječima, rastrojeni muškarac iskočio je kroz prozor stana u prizemlju i napao ga, nakon čega je pobjegao.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram. 

Komentari

Vaš komentar