Recept: Keksići sa čokoladnom glazurom

Cooking 12. velj 202109:51 0 komentara
Foto: Shutterstock

Fantastična slastica bez brašna.

Sastojci:

– 250 g kikiriki maslaca

– 200 g šećera

– 1 jaje

– 200 g crne čokolade

Priprema:

Mikserom umutiti jaje sa šećerom i maslacem od kikirikija dok ne dobijete jednoličnu, ali ljepljivu smjesu.

Podijelite smjesu na loptice, pa rukama malo oblikovati.

Stavite tako pripremljenu lopticu na papir za pečenje, pa je spljoštite.

Keks pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, 15 od 20 minuta.

Čokoladu otopite na pari, pa preliti preko ohlađenih keksića.

Ohladiti prije služenja.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!