Ukusan namaz sa tunjevinom, senfom i vrhnjem.
Sastojci:
(za 4 osobe)
– 1 konzerva tunjevine
– 1 srednja glavica crvenog luka
– 2 mrkve
– 3-4 žlice senfa
– 1 dl kiselog vrhnja
– sol, papr
– sjeckani peršin
– kruh
Priprema:
U blender stavite crveni luk i očišćenu i na manje dijelove nasjeckanu mrkvu. Izblendirajte što je moguće sitnije.
U posudu u kojoj ćete poslužiti namaz stavite tunjevinu. Možete koristiti i sitnije komade tunjevine ili krupnije samo ih posle vilicom dobro izgnječite.
Dodajte mrkvu i luk iz blendera i dobro promiješajte.
Dodajte senf, vrhnje, sol, papar i opet dobro promiješajte. Na kraju dodajte i sjeckani peršin, pa ili ostavite na vrhu namaza ili i to promiješajte.
Narežite kruh, po želji prepecite i poslužite ga uz namaz.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!