Odlična kombinacija okusa.
Sastojci:
– 600 g odrezaka (teletina, svinjetina ili piletina)
– 50 g maslaca
– 2 žlice senfa
– 1 čaša crvenog vina
– 200 ml vrhnja za kuhanje
– malo soli
Priprema:
Šnicle istući batom za meso i posoliti.
Na maslacu popržiti odreske da porumene i dobiju lijepu boju.
Zatim ih izvaditi, pa u posudu u kojoj ste pržili šnicle stavite senf, čašu crvenog vina i vrhnje za kuhanje.
Dobro promiješajte da se umak ujednači, pa vratiti odreske, da se sve zajedno još malo prokuha.
Umjesto crvenog vina možete dodati bijelo, tada će umak biti svjetliji.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare