Još jedan uspjeh Baby Lasagne: Nekad nosač opreme The Prodigyju, a danas headliner na istom festivalu

Magazin 20. svi 202417:47 0 komentara
REUTERS/Leonhard Foeger

Nakon sjajnog rezultata na ovogodišnjem Eurosongu Baby Lasagna nastavlja nizati uspjehe. Naime, 2017. godine nitko nije pomislio da će dečko koji pomaže nositi opremu grupi The Prodigy jednog dana biti headliner tog istog događaja. A sad je snimio i video u kojem najavljuje svoj nastup na umaškom festivalu.

Legenda kaže da je 2017. na prvom Sea Star festivalu Baby Lasagna bio stage hands grupi The Prodigy. Britanski electro punk velikani snažno su zakucali glavnu pozornicu tada tek pokrenutog umaškog festivala i vjerojatno nitko od prisutnih nije pomislio da će i dečko koji pomaže nositi opremu jednog dana biti headliner tog istog događaja.

I svega 7 godina kasnije, na nekoliko lokacija oko Umaga, snimio je ovaj video:

Ima puno simbolike i sličnosti u razini emocija i uzbuđenja između Prodigyja i Baby Lasagne. Prošlog su svibnja Liam i društvo stigli u Umag u sklopu najtraženije svjetske turneje. Ovog se svibnja Baby Lasagna vraća u svoj Umag kao najtraženije ime regije i apsolutni šampion eurovizijske publike.

I dobio je ulogu koju je svojom glazbom i pozitivnom energijom apsolutno zaslužio. Jedan je od headlinera festivala, u najvažnijem slotu subotnjeg programa, a Sea Star ima čast da publici iz Europe i svijeta na svojoj glavnoj pozornici donese njegov prvi koncert nakon povijesnog Eurovizijskog uspjeha, piše tportal.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!