FOTO, VIDEO / U Laubi predstavljena knjiga “Nesigurni” Ivane Dragičević

Kultura 19. pro 202320:04 0 komentara
Marko Prpic/PIXSELL

U zagrebačkoj Kući za ljude i umjetnost Lauba je, u utorak navečer, predstavljena knjige urednice vanjske politike N1 televizije i naše kolumnistice Ivane Dragičević.

Knjiga Nesigurni naslanja se na prvijenac autorice Ivane Dragičević “Nejednaki”, kao jedno od rijetkih publicističkih djela u Hrvatskoj koja se hvataju ukoštac s gorućim problemima današnjice.

O knjizi su na predstavljanju govorili novinar Boštjan Videmšek i novinarka Irena Frlan Gašparović, Antonija Petričušić, profesorica na Pravnom fakultetu, Marijana Grbeša-Zenzerović, profesorica na Fakultetu političkih znanosti i fotograf Marko Drobnjaković, a moderator je bio Dragan Nikolić.

Self help za današnji svijet

Ivana Dragičević je objasnila zašto je podnaslov knjige ‘Self-help za današnji svijet’.

“Mislim da smo nama kao ljudima samopomoć mi. Mi jedni drugima kao čovječanstvo. Pitanje je nedostatak povjerenja, u medije, institucije, zdravstvo, školstvo… To je suština današnje nesigurnosti i upravo o tome piše ova knjiga, da trebamo možda odbaciti taj voodoo self-help i okrenuti se jedni drugima, pružiti ruke i graditi povjerenje”, rekla je autorica gostujući u Novom danu N1 televizije.

N1 / Ivana Tomić
N1 / Ivana Tomić
N1 / Tomislava Sila
N1 / Tomislava Sila
Ured predsjednika
Ured predsjednika
Ured predsjednika
Ured predsjednika

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!