Tri dobra trika za najbolje palačinke

Lifestyle 02. lis 201613:46 > 13:49
REUTERS/Stefan Wermuth

Ne poznajemo osobu koja ih ne voli! Nerjetko se okupljamo baš zbog njih, a volimo ih jesti uz filmove i čašu mlijeka, evo što morate imati na umu ako želite ispeći dobre palačinke!

Trikove donosi Dobra hrana.

1. Da palačinke ne bi bile premasne, pecite ih u teflonskoj tavi koju ste samo malo prilikom pečenja prve palačinke premazali uljem.

2. Ako želite lagane i mekane palačinke, dio mlijeka zamijenite vodom ili čak mineralnom vodom. Palačinke neće biti žilave, već lagane poput pahulje.

3. Majstori kažu da je najbolje da smjesa za palačinke odleži u hladnjaku nekoliko sati prije korištenja. Ako želite slasne palačinke navečer, najbolje je da smjesu napravite već popodne.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.