Razočarana mladenka: Kad je vidjela svoje fotografije, shvatila je kakvu je grešku napravila

Lifestyle 14. lip 202408:20 0 komentara
Shutterstock / Galina Tcivina / Ilustracija

Jedna mladenka objavila je snimku na kojoj se vide fotografije s njenog vjenčanja i otkrila da je tek gledajući ih shvatila kakvu je grešku napravila.

Mladenka, koja na TikToku objavljuje pod imenom @budtenderjazzyy, podijelila je fotografije s dana vjenčanja. 24-godišnjakinja je bila sva nasmijana na svoj veliki dan, ali nije primijetila manju stilsku grešku.

Fotografije s dana vjenčanja pogledalo je više od 5,2 milijuna ljudi, a na svim se vidi nešto na njenom zapešću što nikako ne pristaje elegantnom izgledu.

“Kad potrošiš tisuće dolara na fotografije vjenčanja i onda saznaš…”, napisala je u viralnom videu u kojem je otkrila da je zaboravila gumicu za kosu koju je imala na zapešću.

Video počinje crno-bijelim portretom mladenke, nakon čega slijedi niz zadivljujućih fotografija s vjenčanja, od kojih svaka prikazuje elastičnu traku na njezinom zapešću.

U objavi je mladenka ponudila savjete budućim mladenkama. “Ovo bi trebao biti podsjetnik”, rekla je.

Surova stvarnost trošenja puno novca na profesionalne fotografije, a zatim uočavanja svakodnevne stvari poput gumice za kosu izazvala je više od 1700 zabavnih komentara. Neki su korisnici hvalili mladenkinu ​​iskrenost ili predlagali rješenja za ispravljanje greške, dok su drugi dijelili slične priče iz dana vjenčanja.

“Ovo bi se meni sigurno dogodilo”, “Reci fotografu da to popravi”, “Fotograf je trebao primijetiti”, “Ne brini, zaboravio sam skinuti pametni sat” samo su neki od brojnih komentara.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!