Slučajno poslali mačku u paketu: Putovala je u kutiji šest dana

Ljubimci 27. tra 202417:09 0 komentara
Pexels

Par iz Utaha slučajno je poslao svoju kućnu mačku u povratnom paketu Amazona, zarobivši je u kutiji bez hrane i vode šest dana.

Mačka, nazvana Galena, na kraju je pronađena sigurna i zdrava u Kaliforniji, prva je izvijestila KSL-TV iz Utaha.

Carrie Clark, jedna od vlasnica mačke, primijetila je da je kućni ljubimac nestao 10. travnja. Gotovo tjedan dana Clark je, zajedno s obitelji i prijateljima, pretraživala kuću i susjedstvo i lijepila plakate o nestaloj mački po gradu u nadi da će locirati mačku.

“Tjeskoba i stres zbog toga što nije znala što joj se dogodilo bili su nesnosni”, rekao je Clark.

Clark je zatim primila SMS s obavijesti da je Galenin mikročip skeniran, a kasnije tog dana primila je poziv od veterinara iz Kalifornije, prenosi businessinsider.com.

“Isprva joj nisam vjerovala i mislila sam da se radi o šali”, rekao je Clark za KSL-TV.

Najkraća udaljenost između Utaha i Kalifornije je nekoliko stotina milja.

Veterinar joj je rekao da je mačka pronađena u povratnom paketu Amazona, zajedno s pet pari radnih čizama s čeličnim vrhovima.

“Otrčala sam reći mužu da je Galena pronađena i slomili smo se shvativši da je sigurno uskočila u preveliku kutiju koju smo poslali prošle srijede”, rekao je Clark.

Tijekom karantene uzrokovane virusom covid-19 ljudi su se sve više okretali kupnji putem interneta umjesto posjećivanju fizičkih trgovina. Promjena je donijela veliki skok u broju online povrata u 2021., koji je nastavio rasti.

KSL-TV je izvijestio da je mačku iz kutije nakon šest dana bez hrane i vode spasio zaposlenik Amazona koji ju je pronašao u skladištu i odveo veterinaru.

Clark i njezin suprug potom su odletjeli u Kaliforniju kako bi se ponovno susreli sa svojom mačkom. “Bilo je to nevjerojatno ponovno okupljanje! Galena se odmah prestala tresti i opustila se u mojim rukama kada sam je ponovno zagrlio”, rekao je Clark. “Unatoč mršavosti i blagoj dehidraciji, njezini krvni nalazi bili su potpuno normalni i bila je potpuno neozlijeđena!”

Clark je rekla kako se nada da će ova priča inspirirati sve vlasnike kućnih ljubimaca da mikročipiraju svoje ljubimce.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!