Pet horoskopskih znakova imaju naklonost Venere u narednim tjednima

Lifestyle 13. stu 202307:09 0 komentara
Unsplash/Nastya Dulhiier

Venera, planet ljubavi, ljepote i umjetnosti, ušla je u srijedu 8. listopada u Vagu i u njoj će boraviti do 4. prosinca. Njezin položaj u znaku kojim vlada stavit će naglasak na ljepotu, romantiku i zavođenje.

Svi će znakovi biti više zaljubljivi i željni pažnje nego inače. Istaknuta će biti i potraga za svim životnim zadovoljstvima, uključujući hranu, modne kreacije i umjetnička djela.

Četiri tjedna koja će Venera provesti u Vagi svima će donijeti živahnu aktivnost na polju intimnih odnosa. Tome pogoduje i Merkurov ulazak u vedrog i opuštenog Strijelca 10. studenog, što će oko 23. studenog ponoviti još i Sunce i Mars. Takvi planetarni položaji značajno će promijeniti astrološko ozračje i unijeti više ležernosti i opuštenosti u odnose, piše tportal.

Želja za davanjem, suradnjom i kompromisima porast će, kao i potreba za koketiranjem, zavođenjem i bliskošću. Prilikom flerta oslanjat ćete se na šarm i komplimente, dok ćete izbjegavati nametljivost i vulgarnost. Ako vas netko odbije, dobro ćete to prihvatiti i brzo se s time pomiriti. Nakon toga ćete poput pčelice odlepršati do drugog cvijeta i tamo okušati sreću.

Venera u Vagi naglašava ljubav prema gastronomiji, lijepim stvarima i senzualnim užicima. Češće ćete obilaziti trgovine nakitom i umjetninama, modne butike i kozmetičke ili frizerske salone. Mnogima će stvaralačka inspiracija biti na vrhuncu, kao i potreba za uživanjem u umjetnosti, pa će češće pohoditi predstave, koncerte ili galerije.

Iduća će četiri tjedna planet ljubavi i estetike biti naklonjen Vagama, Blizancima, Vodenjacima, Lavovima i Strijelcima. Venera će im donijeti ljubavnu sreću i ispunjenje, kao i uspjeh u dizajnu, modi, umjetnosti i drugim kreativnim poslovima. Ovnovi, Rakovi i Jarci imat će manje istančan ukus pa im preporučujemo da odgode promjenu imidža i estetske korekcije. Upuste li se u nove ljubavne pothvate, naići će na komplicirane situacije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!