Otkriveno od čega je umrla zvijezda nagrađivane serije

Showbiz 21. ruj 202320:27 0 komentara
AFP

Glumac Angus Cloud (25), najpoznatiji po ulozi dilera droge Fezca "Feza" O'Neilla u seriji Euphoria, pronađen je mrtav 31. srpnja, a sad se zna i od čega je preminuo.

“Slučajno se predozirao smrtonosnom kombinacijom fentanila, kokaina i metamfetamina. Patio je od akutne intoksikacije kombinacijom lijekova, koja je također uključivala benzodiazepin”, potvrdio je mrtvozornik nakon obdukcije, prenosi CNN.

Nekoliko dana prije tragedije, preminuo mu je otac, što je Clouda dodatno pogodilo. Otprije se borio s mentalnim problemima i oni su se u tom trenutku pojačali.

“Angus je otvoreno govorio o borbi s mentalnim zdravljem i nadamo se da njegova smrt može biti podsjetnik drugima da nisu sami i da se ne bi trebali boriti sami u tišini”, poručila je njegova obitelj.

Euphoria, predvođena Zendayom, jedna je od najgledanijih serija HBO-a svih vremena i osvojila je brojne Emmyje. Ali i izazvala kontroverze, kao i pohvale, zbog mračnog prikaza problema s kojima se suočavaju suvremeni američki tinejdžeri, uključujući ovisnost o drogama i seksualno nasilje. Također, bio je to Cloudov prvi glumački posao.

Otkrio ga je direktor kastinga dok je s prijateljima šetao ulicama Brooklyna u New Yorku. Cijeli mu se svijet nakon toga preokrenuo i konstantno je ponavljao da ne može vjerovati kakvu priliku je ugrabio.

Kolege ga se sjećaju kao brižnog, talentiranog, dobronamjernog i izrazito duhovitog.

“Kad god je bio u prostoriji, unosio je predivnu pozitivnu energiju”, nakon njegove je smrti izjavila shrvana zvijezda Euphorie Sydney Sweeney, koja glumi lik srednjoškolke Cassie Howard.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.