Tko je Titova unuka koja je oduševila na društvenim mrežama?

Magazin 30. kol 202317:30 0 komentara
N1 Slovenija

Unuka bivšeg jugoslavenskog predsjednika ne bavi se politikom, već umjetnošću.

Saša Broz je kćer Aleksandra Miše Broza, mlađeg od dvojice sinova Josipa Broza – Tita. Rođen je u Titovom braku s drugom suprugom Hertom Haas. Saša, čije je službeno ime Aleksandra Broz, kao ni drugi Titovi potomci, ni za života nije bila u javnosti, ali postala je istaknuta hrvatska kazališna redateljica.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

U rodnom Zagrebu pohađala je baletnu školu između osnovne i srednje škole, a zatim završila studij na prestižnoj Moskovskoj akademiji koreografije.

Nakon poslijediplomskog studija vraća se u Hrvatsku i upisuje studij režije na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Danas je renomirana kazališna redateljica koja je režirala predstave u zagrebačkim i inozemnim kazalištima. Njezina kći Sara, koja je završila studij slikarstva, također ide umjetničkim stazama, ali se bavi i scenografijom.

Saša danas ima 54 godine, a aktivna je i na društvenim mrežama gdje povremeno podijeli djelić svog života, piše Metropolitan. Tako je nedavno oduševila prizorima iz Beča, grada koji je već u jednom od prethodnih objava opisala kao svoj drugi dom.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

“Beč je grad mojih snova, rekao je Mozart. P. S. I ja”, napisala je i dobila brojne komplimente od svojih pratitelja, piše magazin. Jedan od pratitelja ju je u komentaru zamolio da otkrije tajnu kako izgleda sve mlađe i mlađe, dodajući da je uvijek lijepa. Saša je odgovorila da je to genetika i da ne radi ništa posebno.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!