VIDEO / Kaos u derbiju: Navijač lopatom za snijeg krenuo na igrače

Nogomet 11. pro 202308:21 0 komentara
NIKOLAY DOYCHINOV / AFP / Ilustracija

Nemile scene dogodile su se u Bugarskoj gdje su nogometaši Ludogoretsa pobijedili ekipu CSKA iz Sofije na gostujućem terenu s 0:1.

Gol za pobjedu u dubokoj nadoknadi postigao je Spas Dalev, 34-godišnji napadač, koji je prije više od 10 godina igrao baš za CSKA iz Sofije. Ovoga puta gol za Ludogorets proslavio je ispred protivničkih navijača.

Taj potez je naljutio domaće navijače, ali i one koji su imali akreditacije za utakmicu, te su stajali pored terena. Upravo su oni izazvali još jedan skandal i upali na teren. Neki od njih su to pokušali napraviti čak i s lopatama za snijeg, koje su bile pokraj samog terena.

Nekoliko navijača našlo se na samom terenu u tim momentima, morala je reagirati i interventna policija, ali su veći problem napravile osobe koje su imale legitimaciju za mjesta iza samog gola. Jedan od njih bacio je loptu prema nogometašima gostiju, dok je drugi imao kod sebe jedan još glomazniji rekvizit – lopatu za snijeg.

Jedan od članova stručnog stožera Ludogoretsa je pogođen loptom u glavu, pa je ležao na terenu, a ubrzo nakon toga je odveden u svlačionicu.

Inače, utakmica je više puta prekidana zbog pirotehnike i dima sa tribina, a prekidi su sveukupno trajali više od 15 minuta. Meč je trajao 115 minuta, a Ludogorec i CSKA dijele drugo i treće mjesto na ljestvici s po 42 boda.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!