Vlaho Orepić objavio imena novih šefova u MUP-u i PUZ-u

Vijesti 06. tra 201612:39 > 13:13
N1

Vlada je u srijedu na prijedlog ministra razriješila glavnog ravnatelja policije Vladu Dominića i privremeno imenovala njegova zamjenika Zvonimira Vnučeca na dužnost glavnog ravnatelja policije, izvijestio je MUP.

Nakon jučerašnjih smjena, danas je ministar na upražnjena mjesta imenovao nove ljude.

Vlada je u srijedu na prijedlog ministra razriješila glavnog ravnatelja policije Vladu Dominića i privremeno imenovala njegova zamjenika Zvonimira Vnučeca na dužnost glavnog ravnatelja policije, izvijestio je MUP.

Na mjesto načelnika zagrebačke Policijske uprave (PU) dolazi Željko Prša, dosadašnji voditelj Službe općeg kriminaliteta u Upravi kriminalističke policije Ravnateljstva policije.

Mjesto načelnika Sektora kriminalističke policije u PU zagrebačkoj preuzima Antun Čavčić koji na to radno mjesto dolazi s mjesta policijskog službenika u Službi gospodarskog kriminaliteta u toj upravi.

Dosadašnji voditelj Službe općeg kriminaliteta Zvonimir Petrović obavljat će poslove voditelja Službe organiziranog kriminaliteta u zagrebačkoj policiji.

Damir Juras, voditelj Odjela prvostupanjskog disciplinskog suda Split obavljati će poslove voditelja Službe za unutarnju kontrolu.

Podsjetimo, zbog provale u sjedište zagrebačke kriminalističke policije sa svojih su dužnosti odstupili ravnatelj policije Vlado Dominić, načelnik zagrebačke policije Goran Burušić i još dvojica zagrebačkih policijskih dužnosnika, dok je s dužnosti udaljen zagrebački načelnik organiziranog kriminaliteta Željko Dolački u čijem se uredu nalazio provaljeni sef.

Više pročitajteOVDJE